Gäralaus i blåsvere...

näedå. Har det jag gör om jag vill, men jag vill inte. Så det fick bli en kopp kaffe hos mamsen, vilket i slutänden medförde några goda skratt, nya moderna uttryck (såna som inte fanns i min ungdom) plus att jag till min förtjusning fick veta att jag har en bundis i släkten. En till F1-diggare. Fast... vi håller INTE på samma förare.... Heja Raikkonen!!!
Hur som helst. Fick adressen till hennes blogg o när jag läste den fick jag bl.a. lära mig, att nu för tiden heter det "skaka rumpan" o inte dansa som det gjorde på min tid.
När jag ändå satt o läste bloggar gick jag in på syster ysters sida o läste något som jag bara måste vidarebefodra här. Nämligen att "Gud skapade människan därför att han var besviken på Aporna. Efter det slutade han exprimentera"
Så ordade jag med min kamrat. Hon har ont i "bakaxlarna" (nacke o axlar). Inget att skratta åt egentligen, men är det inte så att människan roar sig på andras bekostnad.
Jag har iaf fått en släng av dagens skrattdos.
Nu bär det av mot soffan. Ska hjälpa Greta att göra av med sin dagliga dos av hennes energi.


Kommentarer
Postat av: Jenny

Raikkonen?! Han är ju inte ens fin! Men...det går rykten om att Alonso kanske byter till Ferarri så småningom...då kanske vi blir stall-kompisar;-)

2007-09-24 @ 13:26:59
URL: http://ernqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0